CV Installatie Haarlem

De CV Installateur van Haarlem is de Firma Paulus, ook wel bekend als de Haarlemse Noodservice,

Wij leveren en installeren cv-ketels en complete cv-installaties. Als installatiebedrijf zijn wij een goede partner in servicegerichte zaken. Van het installeren van een badkamer tot het leveren van een CV. Al onze monteurs beschikken over de benodigde diploma’s en technische opleidingen om uw goed van dienst te kunnen zijn. Zorgeloos genieten van warm water en een warm huis? Met een CV installatie Haarlem van Firma Paulus kunt u profiteren van kwaliteit en vakmanschap.

Bosch CV in Haarlem

Firma Paulus is leverancier van het bekende merk Bosch. Als wij een CV installeren gebruiken wij uitsluitend dit product. Deze zijn betrouwbaar en bieden een compleet assortiment. U heeft keuze uit:

  • CV ketel
  • Combiketels
  • Staande ketels
  • HR ketels
  • VR ketels
  • Geisers

Onderhoud CV installatie haarlem

Onderhoud aan uw CV is essentieel. Hiermee voorkomt u storingen. Wanneer u onderhoud aan uw CV laat uitvoeren door Firma Paulus bent u verzekerd van snelle hulp. Wij kunnen u CV jaarlijks onderhouden, bieden snelle service bij een storing en bieden een goede prijs.

Firma Paulus v.o.f. van de Haarlemse Noodservice is gecertificeerd Bosch CV-ketel dealer. In samenwerking met Bosch houden wij als installateurs onze productkennis op pijl om u als klant te adviseren en te bedienen.

 

Neemt u contact met ons op via ons contactformulier, wij helpen u graag!