CV-ketel onderhoud is belangrijk!

Staat u weleens stil bij de conditie van de CV-ketel? Voor de een is dat een logische zaak en de ander wordt in beslag genomen door dagelijkse beslommeringen en vergeet er eigenlijk aan te denken dat deze ook dient te worden onderhouden.

Onderhoud van de CV ketel is misschien nog wel belangrijker dan velen zich beseffen. Een niet onderhouden ketel kan gevaren opleveren en daar zit niemand op te wachten. Het onderhoud vergroot de veiligheid, zorgt voor een langere levensduur en stookkosten worden minder. Bovendien wordt de kans op vervelende storingen verkleind. Ook het milieu is er bij gebaat, want een schone ketel stoot minder CO2 uit.

Ons advies: laat de ketel jaarlijks checken door een vakman. Uiteraard kunt u hiervoor bij ons terecht. Bij een dergelijk onderhoud wordt de ketel uitvoerig gecontroleerd, schoon gemaakt en oudere/ defecte onderdelen worden vervangen. Ook wordt de ketel zorgvuldig afgesteld opdat deze het zuinigst stookt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.