Dakbedekking Haarlem en omgeving?

Wij weten als geen ander hoe we lekkage aan uw dakbedekking kunnen repareren. Heeft u nog geen last van lekkage? Maar wilt u dit voorkomen? Wij zorgen ervoor dat uw dakbedekking schoon blijft. Vuil en bladeren dienen op tijd te worden weggehaald zodat er geen verstoppingen ontstaan. Regen zou dan namelijk leiden tot overstroming van uw dakgoot. Voorkom of verhelp lekkage aan uw dakbedekking en schakel ons in.

Oorzaken

Lekkage aan uw dakbedekking kan diverse oorzaken hebben:

  • Slecht onderhoud
  • Neerslag
  • Kou, warmte
  • Vorst
  • Verstoppingen

Niets is zo vervelend dan lekkage van uw dakbedekking. De ervaren dakdekkers van Firma Paulus bieden een snelle en passende oplossing.

Direct herstellen uw dakbedekking Haarlem

Lekkage aan uw dakbedekking dient u direct te laten herstellen. Hoe langer hoe het laat zitten, des te erger de lekkage wordt. Wanneer u ons team zijn werk laat doen voorkomt u dat het dak gaat verrotten of zelfs gaat inzakken. Dit brengt hogere reparatiekosten met zich mee. Als u een spoedmelding maakt staan wij direct voor u klaar. In mum van tijd hebben wij de oorzaak opgespoord en zorgen ervoor dat uw dakbedekking weer in perfecte staat verkeert.

Inspectie en advies

Wilt u graag weten in welke staat uw dakbedekking verkeert? Laat dan een inspectie uitvoeren. Hierbij controleren wij uw dakbedekking op meerdere punten. Vervolgens krijgt u advies hoe het dak beter in conditie gehouden kan worden. Eventueel kunnen wij de reparatiewerkzaamheden direct voor u uitvoeren. Vraag naar een vrijblijvende offerte voor een prijsopgaven.