Firma Paulus, specialist voor dakbedekking in Bloemendaal

Zoekt u een specialist in dakbedekking en/of zinkwerk in regio Bloemendaal? Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij Firma Paulus. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en zinkwerkzaamheden. Onze specialiteit is het plaatsen van een nieuwe dakbedekking of dakreparatie Bloemendaal. Daarnaast voeren wij ook loodgieterswerkzaamheden uit. Wij van Firma Paulus staan namelijk garant voor:

  • Scherpe prijzen;
  • De snelste service;
  • Directe noodservice bij stormschade en lekkages;
  • Ook specialist in repareren, installeren en monteren van sanitair.

Bent u voldoende geïnformeerd over onze mogelijkheden voor dakbedekking in regio Bloemendaal?Of heeft u nog specifieke vragen over zinkwerk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 023 – 535 75 57.

Firma Paulus is gevestigd aan de Palletweg 11 in Haarlem.

Stormschade aan uw dakbedekking in Bloemendaal?

In ons deel van het land kunt u overlast hebben van zware windstoten tot wel 120 kilometer per uur of meer. Als de KNMI in Noord-Holland de code Oranje afgeeft, zorgt u er dan voor dat u ons telefoonnummer bij de hand heeft. Deze is 023 – 535 75 57. Sla ons nummer direct op in uw telefoon, u weet het maar nooit zeker!

Denkt u dat uw dakbedekking in Bloemendaal schade heeft? Bel dan voor een dak inspectie door onze dakdekker. Voor alle schade kunt u contact met ons opnemen, telefonisch of via ons contactformulier.

Voor dakreparatie Bloemendaal belt u naar Firma Paulus

Naast stormschade helpen wij ook bij lekkages voor dakreparatie Bloemendaal. Lekkages kunnen desastreuze gevolgen hebben voor uw dakbedekking en/of zinkwerk in Bloemendaal. De oorzaak van een lekkage achterhalen is altijd moeilijk, mede omdat verschillende weersomstandigheden verschillende vormen van lekkage kunnen veroorzaken. Daarnaast hoeft de natte plek op het plafond niet eens de plaats te zijn waar de daadwerkelijke lekkage is.

Heeft u problemen met uw dakbedekking in Bloemendaal of zelfs een lekkage? Neem dan direct contact met onze dakdekker uit regio Bloemendaal op voor een dak reparatie of om erger te voorkomen. Wij controleren uw dakbedekking op mogelijke lekkages en verhelpen deze direct!