Firma Paulus, specialist in dakbedekking uit regio Halfweg

 

Zoekt u een specialist in dakbedekking en/of zinkwerk in regio Halfweg? Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij Firma Paulus. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en zinkwerkzaamheden. Daarnaast voeren wij ook loodgieterwerkzaamheden uit. Onze specialiteit is het plaatsen van een nieuwe dakbedekking in Halfweg of het herstellen van uw dak. Wij van Firma Paulus staan namelijk garant voor:

  • Scherpe prijzen;
  • De snelste service;
  • Directe noodservice bij stormschade en lekkages;
  • Ook specialist in repareren, installeren en monteren van sanitair.

Bent u voldoende geïnformeerd over onze mogelijkheden voor zinkwerk en/of dakbedekking uit regio Halfweg? Of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 023 – 535 75 57.

 

Firma Paulus is gevestigd aan de Palletweg 11 in Haarlem. Daarnaast zijn wij ook actief als dakdekker in regio Halfweg.

 

Bij problemen met het zinkwerk en/of dakbedekking belt u Firma Paulus

 

Naast stormschade helpt onze dakdekker ook bij lekkages. Lekkages kunnen desastreuze gevolgen hebben voor uw dakbedekking in Halfweg. De oorzaak van een lekkage achterhalen is altijd moeilijk, mede omdat verschillende weersomstandigheden verschillende vormen van lekkage kunnen veroorzaken. Daarnaast hoeft de natte plek op het plafond niet eens de plaats te zijn waar de daadwerkelijke lekkage is.

Heeft u problemen met uw dakbedekking in Halfweg of zelfs een lekkage? Neem dan direct contact met onze dakdekker uit de regio Halfweg op voor een dak reparatie of om erger te voorkomen. Wij controleren uw dakbedekking op mogelijke lekkages en verhelpen deze direct!

 

Stormschade aan uw zinkwerk en/of dakbedekking in Halfweg?

 

In ons deel van het land kunt u overlast hebben van zware windstoten tot wel 120 kilometer per uur of meer. Als de KNMI in Noord-Holland de code Oranje afgeeft, zorgt u er dan voor dat u ons telefoonnummer bij de hand heeft. Deze is 023 – 535 75 57. Sla ons nummer direct op in uw telefoon. Denkt u dat uw dakbedekking in Halfweg schade heeft? Bel dan voor een dak inspectie door onze dakdekker. Voor alle schade kunt u contact met ons opnemen, telefonisch of via ons contactformulier.