Dakreparatie in Haarlem?

Heeft u een lekkage in uw badkamer of een ander probleem waarbij een loodgietersbedrijf in Haarlem nodig heeft? Voor onder andere een dakreparatie, installeren en monteren van sanitair bent u bij Firma Paulus aan het juiste adres. Voor iedere stijl leveren wij onder andere bijpassende toiletten, wastafels en badkuipen. Wij adviseren u dan ook graag, als uw loodgietersbedrijf in Haarlem, als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van bijvoorbeeld u badkamer. Dus moet er bij u met spoed een dakreparatie in Haarlem uitgevoerd worden? Haal ons er dan direct bij! Bij Firma Paulus als uw loodgietersebedrijf in Haarlem bent u verzekerd van:

  • Scherpe prijzen;
  • De snelste service;
  • Directe noodservice bij stormschade en lekkage.

Dringend een specialist nodig voor een dakreparatie in Haarlem? Of wilt u meer weten over ons loodgietersbedrijf in Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 023 – 535 75 57.

Ons loodgietersbedrijf in Haarlem is gevestigd aan de Palletweg 11.

Nieuwe badkamer dankzij loodgietersbedrijf Firma Paulus in Haarlem

Voor iedere stijl kunnen wij onder andere bijpassende toiletten, wastafels en badkuipen leveren. We kunnen u adviseren als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen. Dit doen wij graag voor u. Een praktisch en mooi wandtoilet, een design bad, whirlpool of jacuzzi, een thermostatische badkraan of nieuwe douchewand. De mogelijkheden zijn op het gebied van sanitaire installaties eindeloos! Ons loodgietersbedrijf in Haarlem concentreert zich daarbij op drie zaken:

  • Het uit brengen van een offerte in alle prijsklassen;
  • Het compleet installeren van uw sanitair;
  • Het zelf monteren van alle kranen en andere benodigdheden.

Wilt u wat aan uw badkamer doen? Wij adviseren u graag! Vraag direct een offerte aan bij ons loodgietersbedrijf in Haarlem.

Ons loodgietersbedrijf in Haarlem ook voor stormschade

Voornamelijk in ons deel van het land kunt u overlast hebben van zware windstoten tot wel 120 kilometer per uur of meer. Als de KNMI in Noord-Holland de code oranje afgeeft, zorgt u er dan voor dat u ons telefoonnummer bij de hand heeft. Ook kunt u bellen voor een afspraak voor een dak inspectie door onze deskundige loodgieter in Haarlem. Voor alle schade kunt u contact met ons opnemen.